lauantai 19. heinäkuuta 2008

Pari "Hymykuvaa", Viikon Koirakuva 1

Ajattelin minäkin laittaa muutaman hymykuvan

Nautiskelen pihamalla kun minua rapsutetaan...
tykkään muutenkin loikoilla selälläni..


Rapsutusta tässäkin, mikäs sen mukavampaa..


Virne päällä, taisin joutua yllätetyksi jonkun nauhojen kimpusta ;)
Enhän mä mitään ole tehnyt.... Huomatkaa korvien kuvauksellinen asento.
Posted by Picasa

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoo, että oot vihdoinki saanu blogin aikaseks ja huomaatko, että mä olin suunnilleen saman ikänen, kuin sä, kun tein oman blogini :)
Sä oot muuten ihan, kuin meiän emon kaksoisolento, vaikka kyllä mä susta löydän paljon samoja piirteitä, kuin mitä mussakin on esim. noi pitkähköt jalat pisti heti silmään ;)
Ihan hyvin sä olisit voinu osallistua noilla hymykuvilla siihen koirakuvahaasteeseen niin sit olis muutkin löytäny tänne sun blogiin :)
Mutta en mä kyllä vieläkän allekirjota tota, että meiän emossa olis jotain lyhytjalkasta Beaglea tai Cockeria :o
Kun mun mamille ei sillon niistä roduista puhuttu mitään, kun se kyseli niistä emon ja mun iskän roduista niin sillon sanottiin, että olis ajokoiraa ja jotain lintukoiraa ja oli siinä vielä joku muukin ja noi Beaglet sun muut sanottiin sit noille muille mun veljien ja siskojen omistajille.. Ja kaikki aina nauraa, kun sanon, että mussa muka vois olla Beaglee ja käskee kattoo mun jalkoja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin kerran kävelyllä ollessani yksi mummo jutteli ton meidän äiskän kanssa ja sanoi sille että mä näytän ihan Beagleltä ;) niitä on kuulemma pari ollut tällä kylällä aiemmin. Mutta eihän sillä itse asiassa ole mitään väliä mitä rotua meissä on kun ollan vain omia itsejämme ( ja komeita sellaisia ollaankin ) .. -roni-

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, mikä hurmaaja! Pakkohan sun on ollakin, kun olet tolle Topi-poitsulle sukua ;)

Ihania hymyjä ja virneitä!

Tervetuloa mukaan haasteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa mukaan Viikon Koirakuvaan Topin pikkuvelu. Yhtä söpö oot kuin Topikin! Ja mitä hurmurinhymyjä sulla on jo nyt! 8)

JP kirjoitti...

Kiitos Elina ja Jade sekä Paula ja Hirmut. Koitan parhaani mukaan hurmata , vaikka vielä vähän ujon-puoleinen oonkin..;)
-Roni-

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaavia hymyjä!! saanko muuten kopsata täältä jonkun kuvan ku laittaisin tonne omaan blogiini sen sinne mun koira-perhe osioon..

JP kirjoitti...

Hei Rocky, tottakait saat kopsata mun kuvan ( kuvia ) sinne perhe-albumiin.

-Roni-