keskiviikko 13. elokuuta 2008

Viikon koirakuva "Annoin pikkusormen..."

Viikon koirakuva aiheena "Annoin pikkusormen..".

Roni on vielä niin nuori että melkein kaikki mitä tapahtuu sopisi otsikon alle ;)

Ehkä kuitenkin kaikkein parhaiten tähän sopii aivan pentukuvat ja tieto siitä että koiran hankinnasta puhuttiin melkein kaksi vuotta ennen kuin Ronin kuva tuli netissä vastaan ja perheen naiset olivat myytyjä. Ja voidaan sanoa että sama koski miespuolisia perheen jäseniä kun pentu tuli vastaan...

Tästä kaikki lähti

Annoin pikkusormen...

Ja syliin päädyin..


Posted by Picasa

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sellaistahan se on. Söpiksiä kuvia. Tuli vain mieleen, kun Vilkku tuli meille ja mieheni väitti, että hän ei kyllä sille rupea lepertelemään. Vaan kuinkas kävikään...

Anonyymi kirjoitti...

Pennulle on TODELLA vaikea sanoa "ei" :) Ne on niin söpöjä, ettei voi kuvitellakaan murkkuikäistä teinikoiraa temmeltämässä tahtonsa mukaan katselleseen pennun nappisilmiin...!

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen söpöys varmaan vie koko koden, ei ole epäilystäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Voin kuvitella, ettei Ronin tarvitse kuin hetken aikaa tuijottaa somasti ja räpsytellä silmiään - siinä unohtuvat omistajilta tiukat periaatteet samantien.

E kirjoitti...

Ihana koira teillä. Mulla on beagle, ja tuossa kyllä yhdistyy beaglen ilmeet ja terhakkuus, lisäksi pörrökarva jota beaglella ei ole. IIIHAANA.

Olisi jännä tietää minkä verran siinä on beaglen luonnetta.

JP kirjoitti...

-Hekla: Eipäs meilläkään uskonut että tuo 16v juniori lepertelisi jollekin karvaiselle vaan niinpä kävi ;)

- Elina & Jade, Donna & Saru ja Paula & Hirmut: Kyllä söpöys aina pienet pahanteot peittää ja sydämet puolelleen voittaa.

-e: Jos Beaglen luonteessa on paljon tarmokkuutta, leikkisyyttä, lauman valvomista ja suunnaton ruokahalu niin ne ainakin löytyy ;)

-Roni-