lauantai 30. elokuuta 2008

Täytän tänään 5 kk

Hei ! Täytän tänään 5kk ja sen kunniaksi laitan pari kuvaa leluistani..




Tämä on yksi parhaista , tän kanssa voi tehdä kaikenlaista mutta parasta on kun voi retuuttaa sitä pitkin taloa yhdestä jalasta.


Tää makkara on ekoja lelujani ja vieläkin hauska, en tiedä miksi mutta mun tekee milei murista ja ulista aina kun puren tätä, samalla lailla ulisen parille muulle lelulle jotka pitää ääntä.

Laitan tähän myös kuvan Lakun huoneesta . täällä nukun ainakin puolet ajasta ja kuten sanoin ekaa kertaa kun tänne menin ton maalauksen jälkeen pelästyin vähän.. noi pehmot tuolla sängyllä kiinnostaisi mua aika paljon mutta niihin ei saa koskea..;(




-Roni-

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Kyllä olet sitten Roni komea poika, ja noin isokin jo. Remu harrastaa myös tuota vinkulelujen puolesta vinkumista :) Remu on myös aikamoinen tuholainen, mutta ko. tapaa on hiukan vaikea kitkeä pois, kun yleensä en saa herraa itseteosta kiinni, ja myöhemmin rähjääminen on ihan turhaa. Kännykät ja kaukosäätimet ovat olleet Remun lempipuruleluja - niissä kun on mun tuoksu vahvana, ja niitä on sit pureskeltu ikävään.

Kivaa, että sulla on tuommoinen ulkotarha. Mäkin suunnittelen pois kerrostalosta muuttoa, mutta riippuu, mistä saan "isona" töitä. Isosksi pitäis kasvaa (vihdoinkin) ensi keväänä.

Kyllä sun Roni kannattaa koulussa käydä. Sieltä saa uusia kavereita ja oppii ihmistenkieltä ;) Remu lempparihommaa on agility. Huomenna alkaa toko ja sunnuntaina kiva-koirakansalainen-kurssi. Se kyllä tekee Remulle hyvää, kun se on vähän ihmisarka.

Terkuin Heidi - Remun mami